Mirakel Frukt Hälsofördlelar

Så här fungerar det:

Mirakel frukt innehåller en aktiv glycoprotein molekyl, som kallas Mirakulin. Mirakulin i sig själv är inte söt, men då den mänskliga tungan utsätts för mirakulin, uppfattar den normalt sura livsmedel, till exempel citrusfrukter som söta. Effekten kan vara mellan 15 min upp till en timme. Så här gör du: Placera Mirakel frukt tabletten på tungan och låt den rulla runt och långsamt smälta i munnen. Vänta 1-2 minuter och äta sedan något sur eller beskt.

Till festen:

Duka upp ett smörgåsbord av olika frukter, bär, vinäger, bitter öl, mm. (Se www.MirakelFrukt.com för fler tips.) Dela ut en Miracle Frootie tablett till dina gäster och smaka sedan på allt som finns att erbjuda!Det kommer att bli en fest med nya smakupplevelser som få kommer att glömma!

Hälsosam livsstil:

Vill du minska ditt sockerintag och äta hälsosamt? Nu kan du laga desserter utan socker (glöm inte att tillsätta apelsin eller citron juice för att söta desserten) och dricka din morgon lemonad / apelsinjuice au naturel! Glöm inte att ta en Frootie innan. Miracle Frooties är naturliga och innehåller inga artificiella sötningsmedel eller tillsatser!

Viktminskning:

Miracle Frooties innehåller 0% fett och är en naturlig hjälp vid viktminskning! De kommer att hjälpa dig att förändra din livsstil - du kommer att äta mer frukt, grönsaker och förlora behovet av socker. Du kan söta ditt te, drycker och desserter med apelsin och citron juice i stället för socker!

Diabetiker:

Vår forskning visar att det inte finns några förändringar i blodsockernivån efter konsumtion av Miracle Frooties! Citroner smakar som godis, jordgubbar syndigt läckra och frukt desserter, ... mmm - att dö för! Gå till vår hemsida och hitta sockerfria recept.

Kemoterapi patienter:

Smakförlust är mycket vanligt under kemoterapi (tillsammans med en metallisk smak i munnen). Få dina smaklökar tillbaka igen! Omkring 90% av de patienter som genomgår cellgiftsbehandling rapporterar att de förbättrat sin smakförmåga med Miracle Frooties. Om de inte fungerar för dig, kommer vi att återbetala dina inköp till fullo.

Den dåliga smaken som skapats av kemo kan maskeras efter att ha ätit en mirakel frukt. Tusentals människor använder mirakel frukt regelbundet för att hjälpa dem återfå sin vilja att äta, undvika undernäring och hålla sig friskare. Tyvärr fungerar detta mirakel inte för alla som genomgår kemoterapi.
  
Mirakel frukt lindrar biverkningarna som metalliskt smakande mat och smak förlust för 70% av kemoterapi patienterna. När dessa cellgifts patienter äter Mirakel frukt före måltider, kommer obehagliga metalliska smaker att försvinna och smaksinnet kommer att återtas. Detta gör att patienterna får en trevlig och positiv smakupplevelse. Mirakel Frukt kan därför hjälpa i en påfrestande tid då det är viktigt undvika undernäring. Det ger dig förtroende och uppmuntran att kunna känna smaken av en god måltid när du är redo att äta.

Vi erbjuder 10 gratis Mirakel Frukt Tabletter till kemoterapi patienter. I utbyte vill vi bara be om lite skriftlig feedback av Dina erfarenheter med olika livsmedel du provar. Vi förser dig med en länk till en enkät som är snabb och enkel att fylla i på vår hemsida som.